Cabana este amplasata in localitatea Cavnic, jud. Maramures in apropierea partiilor din Cavnic, la o distanta de aproximativ 1 km de cea mai apropiata partie. Cabana este recent renovata integral si adusa la standarde calitative foarte bune la finalul anului 2010.

Cabana dispune de:
– 9 camere duble fiecare cu baie proprie
– 3 camere cu 3 locuri (trei paturi single ) fiecare cu baie propie, plus posibilitatea de a adauga pana la 3 paturi pliante.
– 3 living-uri spatioase pentru petrecerea intr-o atmosfera calda a timpului liber
– 2 bucatarii spatioase dotate cu toate cele necesare pentru a va putea gati in regim propriu, dispune de vesela, tacamuri, cafetiera, cuptor electric, plita pe gaz, frigider, sandwich maker, ustensile de bucatarie, pahare, oale etc. 1 foisor exterior cu gratar si un ceaun.
Camerele sunt mari, dispun de doua paturi care pot fi alaturate un pat dublu la cerere, dulap, birou, oglinda, taburet, televizor cu cablu.
Living-urile sunt dotate cu mese, scaune, televizoare, canapele precum si o statie cu boxe pentru muzica.  In interiorul cabanei se afla o masa de ping pong precum si darts.
De asemenea cabana dispune si de  sauna, ciubar, iar din iunie 2020 de o piscina exterioara.

Relaxare familie

Vrei sa te relaxezi impreuna cu familia? La noi gasesti locatia potrivita, la doar 30 km de Baia Mare.

Team building

Locatie de team building pentru companii. Pentru cei care ajung in Maramures, o locatie perfecta pentru team building este cabana noastra.

Cazare ski Cavnic

Oferim camere pentru cazare pentru persoanele sau grupurile care vin la Cavnic pentru ski. Cu o capacitate de 12 camere pentru cazare cu siguranta suntem una dinte cele mai bune optiuni in acest sens.

Grupuri turisti

Suntem una dintre cele mai bune optiuni de cazare pentru grupurile de turisti care ajung sa viziteze judetul Maramures.

De ce sa ne alegi?

Pentru ca intelegem importanta unei locatii de cazare sau relaxare mai departe de o alta afacere din turism, pentru ca in toti acesti ani am invatat multe de la sutele de clienti care ne-au trecut pragul.

Suntem printre putinele locatii din Maramures, care mai nou se orienteaza spre familiile cu copii, care isi doresc sa iasa in natura la sfarsit de saptamana, sau sa-si faca o mica vacanta la munte.

  • Relaxare in natura la aer curat 100%
  • Conditii si facilitati 90%
  • Usor de reperat si ajuns la locatie 100%
  • Satisfactie clienti 100%
  • Ideal pentru familii cu copii 100%

Suna